02/10/2021 Sijsele – KBBC Oostkamp U18A 65 – 51

Zaterdag 02/10/2021 Basket Sijsele – KBBCO U18 65/51
We waren slechts met 7 spelers voor deze wedstrijd. We wilden hiervoor geen excuus en begonnen dan ook goed aan de wedstrijd. We speelden goed samen en de match ging gelijk op. Q1: 18-16. In de tweede quarter speelden we op dezelfde wijze maar de foutenlast ging nogal eenzijdig in onze richting (2/7) waardoor we enigszins anders moesten gaan spelen. Maar winst bleef binnen ons bereik (Q2 38/34). Ook in de derde quarter bleven we goed draaien en probeerden we in de match te blijven. Toch veranderde het spelbeeld in ons nadeel. Het spel van Sijsele werd steeds harder, maar we probeerden toch onze focus te houden. Q3:54-49. De 4de quarter zou beslissend zijn. In deze quarter werden er uitzonderlijk weinig persoonlijke fouten gefloten, wel des te meer loopfouten (??). Het spel kantelde volledig in ons nadeel. We streden moedig verder maar niets kon het spel even in ons voordeel doen kantelen. Van alle doelpogingen die we ondernamen konden we slecht twee punten scoren op het einde van de quarter 65-51. Een vierde quarter die veel beter verdiende maar helaas niet gegund werd.
Speelden mee: Aref, Mauro, Jens, Simon, Bel, Maarten, Indra

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .