25/09/2021 BBC Blankenberge – KBBC Oostkamp U18A 78-81

Zaterdag 25/09/2021 BBC Blankenberge – KBBCO U18A 78-81
We hadden een betere start dan vorige week en waren veel meer bij de les. Beide teams speelden op een goed niveau. We sloten het eerste quarter af met 19/17 een gelijk opgaande score. Het tweede quarter was nog iets beter waardoor we zelfs een geringe voorsprong uitbouwden 44/36. Het derde quarter was nog maar pas gestart maar moest door technische problemen worden stilgelegd. Het duurde een tijd vooraleer we weer aan de slag konden. Blankenberge startte daarna beter en onze defense was niet meer goed genoeg. Offensief redelijk, maar ook onze boxing-out liet nu te wensen over. Onze tegenstanders konden te veel rebounds nemen voor een tweede doelpoging waardoor ze gemakkelijke punten sprokkelden. Toch behielden we een kleine voorsprong 65/58. De wedstrijd was dus nog niet gedaan. Jammer genoeg, in het begin van het vierde quarter, hadden we een slecht moment en in geen tijd stonden we plots 1 punt achter. We bleven ons hard inzetten maar steeds meer slordigheden slopen in ons spel. Uiteindelijk lukte het niet meer om een goede organisatie neer te zetten is het ons niet gelukt om de drie punten thuis te houden.
Eindscore: 78 – 81
Verslag: Jens
Speelden mee: Mauro, Jens, Remy, Emile Bel, Emile DV, Simon, Xander, Indra, Maarten

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met , .