09/10/2021 KBBC oostkamp U18A – Aartselaar 60-72

Zaterdag 09/10/2021
Matchverslag u18 KBBC Oostkamp -Aartselaar 60/72
We begonnen goed aan de match. We hielden gelijke tred met Aartselaar, maar het lukte niet om te domineren. Onvoldoende defense en te weinig aandacht voor de rebound. Aartselaar verdedigde sterk maar in die fase van de match lukte het ons om vlot te scoren. Het eerste quarter eindigde dan ook met 15-19 in het voordeel van Aartselaar. In het tweede quarter zetten we ongeveer dezelfde trend door en komen we ook nog terug tot op 34-34 aan de rust. Het derde quarter verliep al een stuk moeizamer. We scoorden amper 9 punten in dit quarter. We geraakten nog minder door de defense van Aartselaar en onze afwerking op doel was slecht. We bleven ook te weinig aandacht hebben voor zowel onze defense als onze rebound. Toch viel de schade nog mee. We eindigen dit quarter dan ook met 43-49. In het laatste quarter viel onze defense volledig ineen. Te laks en weer dezelfde aandachtspunten voor defense die we in deze match bleven verloochenen. Daardoor kregen we niet alleen 23 punten tegen maar veroorzaakten ook nog eens acht balverliezen We verloren uiteindelijk de match met 60-72.
Verslag: Maarten
Speelden mee: Jens, Mauro, Torin, Emile B, Remy, Indra, Simon, Aref, Maarten

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .