Zaterdag 06/04/2019 KBBC Oostkamp U18 – Asse Ternat 66-59

We waren met volle moed maar met toch een beetje zenuwen aan de start. We wonnen in Asse Ternat maar deze ploeg is niet te onderschatten. Dat bleek ook in de eerste Q. Na een goed begin kwamen we met 10 puntjes voor en leek alles vlotjes te gaan. Asse krabbelde terug. (Q1 18/15)
In het tweede Q begon onze defense stilletjes aan te verzwakken en zo kon Asse Ternat gemakkelijk de leiding nemen. (Q2 29/32). Opgeven gingen we niet doen en het was duidelijk dat onze tegenstander niet gekomen was om te verliezen. Onze defense was nu een stuk beter wat resulteerde in geslaagde fast-breaks. We konden eindelijk terugkomen. (Q3 45/45). Het vierde Q was dus beslissend. Asse-Ternat speelde nu zenuwachtiger. De mooie aanmoedigingen van onze supporters en onze bank brachten een positieve sfeer en ons spel verbeterde. Goede defense in dit quarter gaf ons de verdiende overwinning 66/59.
Proficiat aan alle spelers voor de blijvende inzet en het blijvend geloof in ons kunnen.

Verslag; Mathieu
Speelden mee: Andres, Torin, Milan, Mathias, Mathieu, Arno, Xander, Yentl, Maxime, Thibaut

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .