13/04/2019 Zwevegem Deerlijk – KBBC Oostkamp U18 53-83

Zaterdag 13/04/2019 Zwevegem Deerlijk – KBBC Oostkamp U18
Zaterdag in Zwevegem-Deerlijk werd een succesvolle wedstrijd. We speelden goed als een ploeg. Alleen het eerste quarter verliep stroef. Onze defense was niet zo goed en in offense lieten we kansen liggen (17-23).
Het 2de quarter verliep nog beter. We werkten de kansen beter af maar onze tegenstander begon de defense aan te scherpen. Ze maakten zo ook meer fouten. De vrijworpen werden goed omgezet. We gingen de rust in met voorsprong (31-40). Zelf hadden we aan de rust niet echt foutenlast. Onze defense was goed en correct.
In het 3de quarter was ons ploegspel weer zeer goed. Een goede defense en sterke boxing out. Zo hadden we veel defensieve rebounds. We lopen verder uit. (39-58).
In het 4de quarter poogde Zwevegem met nooddefense het tij te keren. Wij gingen daar verstandig mee om en bleven als ploeg spelen Zij kregen hierdoor zelf nog meer foutenlast. Terugkomen zat er niet meer in voor Zwevegem Deerlijk. Eindstand 53-83.