09/02/2019 KBBC Oostkamp U18 – ACJ Brugge 89-63

Zaterdag 09/02/2019 U18 KBBC Oostkamp vs. ACJ Brugge 89 -63

De wedstrijd begon goed met de eerste goeie offensieve aanval voor Oostkamp maar die liep uit op balverlies. ACJ kwam in balbezit en hun eerste offensieve aanval opende wel de score. Erna volgden er weer goede offenses van Oostkamp en het duurde niet lang voor we op voorsprong kwamen. De 1steQuarter eindigde op 24 – 14.

2dequarter en Oostkamp was zowel offensief als defensief goed bezig. Er was sfeer in het publiek en dat gaf ons vleugels maar defensief lieten we iets te veel steken vallen. Aan de rust 45 – 33.

3dequarter en 4dequarter gekenmerkt door veel steals waardoor de spelers en de coach van de tegenpartij voor een stuk gefrustreerd werden. Alleen wij vergaten het af te maken. Slordigheden stapelden zich op waardoor ACJ open lay – ups kregen en ze de score konden milderen.

De match eindigde op 89 – 63, een stevige handdruk en wat moedgevende woorden voor mijn vroegere teamgenoten.

Verslag; Tchako Maxime William

Speelden mee: Giel, Mathias, Arno, Thiemen, Emil, Lucas, Thibaut, Xander, Yentl, Maxime

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .