09/02/2019 KBBC Oostkamp U16A – Wytewa Roeselare 63-77

De griep is in het land en  helaas ook in het team. De helft van onze ploeg was ziek de afgelopen week. Torin was er zelfs op de wedstrijd nog  niet bij, Mauro , Robin , Noah en Toon stonden nog half op flanellen benen.

Len, Emile, Aref , Lucas en Andres namen de start voor hun rekening. Wytewa scoorde de eerste korf maar onder impuls van Aref en Lucas namen we over . Het tempo lag goed maar de ingevallen Emiel, Robin , Yaro en Toon konden niet voorkomen dat Wytewa net even voorsprong nam op het einde van het eerste kwart. Tweede kwart en met driepunters van Robin en Len komen we op voorsprong we behouden die voorsprong tot aan de rustv36-35.

In het derde kwart loopt het echter mis. Heeft de griep teveel van onze krachten gevergd ? We spelen in offense zeer onzuiver waardoor Wytewa vlot fastbreaks kan lopen.  Met een 44-59 achterstand beginnen we aan het laatste kwart.

We proberen de rug te rechten met scores van Toon en Andres in het vierde kwart lijkt het of we een vuist kunnen maken. Helaas laat Wytewa dat niet gebeuren met  63-77 eindstand.

Geplaatst in U16 Miniemen Landelijk en getagd met .