9/02/2019 Zwevegem-Deerlijk – KBBC Oostkamp U21 68-73

9/02/2019: Deerlijk – U21

Q1 20-18
de eerste 2/3 minuten waren we niet wakker en kwamen we al snel op een 12-0 achterstand. Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen we er meer in en begonnen beter samen te spelen en konden we aan het einde van het eerste quarter de kloof sluiten tot 2 punten

Q2 34-38
vanaf de eerste minuut in het tweede quarter sprongen we er over en konden zo op een lichte voorsprong blijven waarbij we de mindere momenten omzetten in betere.

Q3 54-56
in het 3dequarter konden we zoals in het tweede de lichte voorsprong behouden. Met dat we maar wisselspeler hadden moesten we opletten voor fouten en begon de vermoeidheid wat toe te slaan. Maar ondanks die vermoeidheid bleven we de voorsprong behouden.

Q4 68-73
doordat we in het 3dequarter weinig fouten hadden gemaakt konden we in het laatste quarter harder verdedigen. Uiteindelijk konden we na 5min spelen een voorsprong uitbouwen van 12 punten die er dan voor gezorgt heeft dat we de overwinning konden verzekeren.

Verslag: Matthias

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .