02/02/2019 KBBC Oostkamp U21 – Wezen-vrienden Geraardsbergen 72-75

Eerste kwarter: 18-23

De wedstrijd werd gestart en de Wezenvrienden stonden direct al in een zone defense die ze de hele wedstrijd hebben gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de afwerking inside wat minder was waardoor we het kwarter eindigen met 5 punten verschil.

 

Tweede kwarter: 35-44

Het tweede kwarter was zo goed als hetzelfde offensief misten we nog teveel onder de korf en defensief lieten we ze nog teveel scoren.  We eindigen het kwarter met een achterstand van 9 punten.

 

Derde kwarter: 53-60

Na de rust zijn we sterk gestart zowel offensief als defensief. Na een paar steals en defensieve druk had de tegenpartij het even moeilijk. Hierdoor verkleinde de voorsprong van Wezenvrienden. We wonnen dit kwarter en kwamen zo op een achterstand van 7 punten

 

Vierde kwarter: 72-75

Desondanks we nog steeds achter stonden, bleven we het hoofd koel houden en begonnen we langzaam terug te komen. Dit zorgde ervoor dat we het hoofd niet lieten hangen omdat we nog steeds konden winnen. Hierdoor stonden we zelfs op een bepaald moment voor waardoor het team enthousiaster werd en meer energie kreeg. De Wezenvrienden hebben toch nog kunnen scoren waardoor we 3 punten achter stonden en de tijd bijna om was. Oostkamp probeerde nog om met een driepunter gelijk spel te creëren, maar helaas. De wedstrijd is gespeeld en Oostkamp verliest met 3 punten verschil.

Verslag: Zarin

 

Geplaatst in U21 Junioren Landelijk en getagd met .