02/02/2019 KBBC Oostkamp Two – Wielsbeke 91-83

2/02/2019: KBBC Oostkamp Two – Wielsbeke

Q1: 29-20

De topper tussen Oostkamp en Wielsbeke (5deen 6dein de stand) begon direct met een zeer hoog tempo. Beide teams scoorden zeer vlot. De verdediging van Oostkamp liet soms wat steken vallen, maar slaagde er toch in om na het eerste quarter een kleine voorsprong te hebben.

Q2: 48-46

In het tweede quarter slaagde Wielsbeke er in om dichterbij te komen door enkele snelle scores. Ook de driepuntshots vielen binnen, waardoor de kloof gedicht werd en er een spannende score op het scorebord stond bij de rust.

Q3: 72-70

Na de rust liet Oostkamp zich wat verrassen door de gretigheid van Wielsbeke, wat ervoor zorgde dat Wielsbeke een kleine voorsprong kon opbouwen. Naarmate het quarter vorderde, werd de verdediging van Oostkamp beter en beter, waardoor de score terug gelijk werd.

Q4: 91-83

In het laatste quarter bleef Oostkamp dezelfde verdediging aanhouden vanuit het 3dequarter. Hierdoor kon Oostkamp enkele snelle scores neerzetten. Dit zorgde ervoor dat Oostkamp uiteindelijk aan het langste eind trok, en de zege binnenhaalde.

Verslag: Lauris02/02

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .