05/01/2019 Melco Ieper C – KBBC Oostkamp Two 63-50

05/01/2019: Melco C – Two

Q1: 18-10
Na een snelle start van Ieper kwamen ze snel op een 7-0 voorsprong. Na enkele minuten werd de kloof alleen maar groter en sloten we het eerste quarter af met een achterstand van 8 punten.
Q2: 39-25
Ieper had enkele gemakkelijke scores terwijl bij ons het balletje niet in het mandje ging. We eindigen de 1ste helft met een achterstand van 14 punten. In de rust motiveerde coach ons om het mes tussen de tanden te steken en meer voor elkaar te spelen.
Q3: 49-40
In het begin van de 2de helft speelden we gretig en sterk waardoor we dit quarter wonnen met 10-15 en alles nog mogelijk bleef.
Q4: 63-50
In het laatste quarter bleef Ieper doorduwen en trokken zo de match naar zich toe. We sluiten de 2de helft af met een score van 63-50.

Verslag: Arnaud

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .