1/12/2018 KBBC Oostkamp One – Woluwé 93-65

Op 3 wedstrijden van de terugronde kregen we Woluwé op bezoek. Woluwé won al van Belgrade en Kontich en verloor heel nipt van Lier en Geel. Het kon dus nog een pittige wedstrijd worden.
Een slordig eerste quarter zorgde voor een lage score. Cedric opende meteen met een driepunter maar dan scoorde Robbe pas 4 min later. Woluwé bereikte een kleine kloof na 5 min, 5-10. Via Olivier, Renzy en Robbe stonden de bordjes terug gelijk na Q1: 14-14.
Oostkamp kon zich herpakken in het 2de quarter, Mikhail en Jules opende de score maar Woluwé bleef langszij, 21-21 na 5 min, 25-25 na 7 min. Oostkamp kon dankzij een extra duwtje van Jules, Robbe en Mikhail een kleine voorsprong noteren aan de rust: 36-28.
Na de rust werden de supporters verwend met een mooie portie basket. Met een 8-0 was de toon gezet. Mikhail scoorde vlot inside en de shots van Cedric en Robbe gingen goed binnen. 49-33 na 5 min. Einde Q3 61-44.
In de laatste quarter nam Oostkamp direct initiatief. Renzy scoorde 3 bommen op rij, Woluwé nam meteen een time-out. Veel invloed had deze niet want Oostkamp gaf zijn voorsprong niet meer af. 76-54 na 5 min. Woluwé kwam in foutenlast en Oostkamp scoorde ook nog 13 vrijworpen. Eindstand 93-65.
Proficiat coaches en spelers met deze 8 op 10 !!!
De punten voor Oostkamp: Gillian 2, Arnaud 4, Olivier 4, Robbe 16, Stijn, Renzy 20, Tom 2, Jules 15, Cedric 15, Flor, Mikhail 15

Geplaatst in Seniors One en getagd met .