8/12/2018 KBBC Oostkamp Two – Langemark A 77-62

8/12/2018: Verslag wedstrijd KBBC Oostkamp Two- Rapid Langemark A
Na het verlies van vorige week in Zwevezele wist de ploeg wat te doen, winnen en dit tegen hekkensluiter Langemark. Belangrijk hierbij was om ons niet te laten misleiden vanwege hun laatste plaats in het klassement, want dit was zeker geen zwakke ploeg.
Echter lieten we ons in het eerste quarter wel verrassen. Onze ploeg kwam tekort op alle vlakken, zowel offence als defence. Het verdict was een achterstand met harde cijfers, 6-22. De match was natuurlijk nog zeer lang en het was belangrijk de kalmte te bewaren. Na enkele tactische aanpassingen in een noodgedwongen time-out wisten we de achterstand grotendeels al terug in te halen.
In het tweede quarter gingen we verder met dezelfde mindset als we het vorige quarter geëindigd waren, dit met succes. De kloof in ons voordeel werd verder uitgebreid. Heel eventjes was er nog een moment van paniek na enkele domme turnovers, maar ook dit wisten we over ons heen te zetten.
Belangrijk was om in het derde quarter om Langemark zo snel mogelijk de doodsteek te geven met de verdediging als sleutel. Dit werkte dan ook en we liepen verder uit.
Het vierde quarter was een verlengstuk aan de vorige twee quarters waarbij we goed verstandig basket spelen. Dit vertaalde zich in de 77-62 eindscore.
Verslag: Siebe

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .