01/12/2018 KBBC Oostkamp U21 – Zwevegem Deerlijk 64-67

KBBC Oostkamp U21 – Zwevegem Deerlijk: 64-67

Met een jonge ploeg, een mix van kadetten en junioren begonnen we aan onze tweede match van de competitie. In het eerste quarter ging de match gelijk op, we waren niet super maar dat was de tegenstander ook niet.

Het tweede quart ging hetzelfde als de eerste, we bleven aan elkaar gewaagd. Tevergeefs konden we geen kloof slaan en gingen we gaan rusten met een tussenstand van 30-30.

Tijdens de rust werd besproken wat beter kon, dit pasten we toe in de tweede helft. We speelden beter samen. In verdediging wisten we beter te communiceren en hun het scoren te beletten. Zo konden we toch met enkele punten voorsprong, het vierde kwart ingaan.

Het was al heel de match heel spannend en dit bleef het tot de laatste seconden. Er werd afwisselend gescoord waardoor het steeds gelijk bleef. Net zoals de vorige matchen konden we onze voorsprong niet behouden, waardoor we uiteindelijk verloren met een eindstand van 64-67.

Quarterstanden: 14-14, 30-30, 50-47 en 64-67

Verslag: Timothy

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .