09/12/2018 Gent Oost Eagles – KBBC Oostkamp U21 68-57

Verslag wedstrijd Gent Oost Eagles – KBBC Oostkamp U21 (68-57)

Eerste kwarter: 15-25
De wedstrijd werd sterk gestart en Oostkamp kwam al snel op een voorsprong. We waren wakker van de eerste minuut en zorgden ervoor dat de tegenpartij niet in het spel geraakte. We speelden ook mooi basket zonder veel na te denken waardoor we het eerste kwarter eindigden met een mooie voorsprong van 10 punten.

Tweede kwarter: 31-36
Gent Oost Eagles kwam lichtjes terug waardoor we de neiging hadden om terug te gaan naar de plays. Hierdoor ontstaan wat misverstandjes die ons punten gekost hebben. Hierdoor verkleinde de kloof tussen Oostkamp en Gent, maar we bleven het hoofd koel houden.

Derde kwarter: 48-46
Na de rust waren we even niet met ons hoofd in het spel. Gent profiteerde hiervan waardoor ze de kloof tussen de twee ploegen ongedaan maakten.

Vierde kwarter: 68-57
Desondanks het feit dat Gent een voorsprong creëerde, lieten we ons niet doen en probeerden wij terug de wedstrijd van ons te maken. Na een paar minuten merkten we al snel op dat dit zeer moeilijk werd, waardoor de teamspirit wat doofde. Naar het einde van de wedstrijd toe werd het fysiek ook moeilijk door blessures en foutenlast, waardoor we de wedstrijd eindigden met een verschil van 11 punten.
Uit deze wedstrijd kunnen we besluiten dat we het potentieel hebben maar dat de afwerking en het uithoudingsvermogen nog niet optimaal zijn.
Verslag: Zarin

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .