3/11/2018 KBBC Oostkamp U18 – BC Oostende 40-74

Zaterdag 3/11/2018 KBBC Oostkamp U18-BC Oostende J18A 40/74

De heenmatch In Oostende hadden we de match al verloren in het 1ste quarter dus we moesten deze keer wel al weten dat we een goede start nodig hadden. Helaas was dit niet het geval. We waren weer niet voldoende gefocust bij de start, een slechte gewoonte. Een zeer zwakke start. Tegen deze efficiënte ploeg konden we dit niet meer rechttrekken. Onze aanval liep niet goed. Onvoldoende organisatie en te veel individueel spel. Aan de rust hadden we slecht 17 punten gescoord. In de 2de helft ging het een beetje beter maar nog altijd ondermaats. Een slechte wedstrijd over heel de lijn. Uiteindelijk werd het 40-74. Dit moet beter en we kunnen beter. Volgend weekend tegen Izegem met de 3de plaats als inzet, de kans om dat te bewijzen. Dus snel vergeten deze wedstrijd.

Verslag: Giel
Spelers: Giel, Milan, Siebe, Arno, Thibaut, Siebe, Mathieu, Yentl, Maxime

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .