28/10/2018 KBBC Oostkamp Two – Crelan Kortrijk 85-87

28/10/2018 Two – Crelan Kortrijk (Beker WVl)
Met een 5 punten voorsprong beginnen we aan de wedstrijd. Met een sterk collectief starten tegen een reeks hoger. Eerste quarter sterk meedraaien en proberen de voorsprong te behouden . Met goeie plays en goeie keuzes een mooi spel brengen. Deze keuzes zorgen voor een goede stand na het eerste quarter 32-18.

Q2 Op het verdere elan verdergaan als in Q1. Inside met sterk spel en de nodige fastbreaks proberen we de voorsprong te behouden. De sterkte in verdediging zorgt voor een goede ruststand 51-40.

Q3 Met een goed gevoel uit de kleedkamer beginnen we sterk. Tot tegenstrever terugvalt in een zone. Met wat problemen tegen de zone en de shots die niet vallen. Hierdoor krijgen we meer last in defense tegen een sterk inside spelend Kortrijk . Beetje op zoek terug naar onze goeie vorm eindigt Q3 op 73-57.

Q4 Proberen de match met winst uit te spelen is de doelstelling . Met wat problemen tegen het sterk inside spel van crelan en het mindere afwerken van oostkamp zorgt dat ervoor dat crelan dichter komt. Het moeilijkere afwerken tegen de zone en shot die niet valt zorgen voor een eindstand 85-87.

Verslag: Ruben

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .