10/11/2018 RHK Oostende B – KBBC Oostkamp Two 79-54

Verslag RHK Oostende B – KBBCO B (79-54)
We startten de match zonder twijfels en iedereen nam zijn shot vanaf hij een opening zag.
Ook werd er redelijk verdedigd waardoor we makkelijke lay-ups konden afwerken.
Helaas, zoals wel vaker tegen RHK Oostende, was dit een potige match waarop we voorzien waren. In de eerste helft liet absoluut niemand met zich sollen waardoor we dan ook de intensiteit van hen matchten.
Uiteindelijk eindigt het eerste quarter op een score van 16-22 en is de ruststand 31-34.

De tweede helft startten we met misser na misser, geen collectieve verdediging en een tekort aan enthousiasme om hen dood te doen. Hierdoor putte de tegenstander erg veel vertrouwen en begon hun locomotief in gang te schieten. Ze kregen erg makkelijke lay-ups deze keer van ons, gepaard met open driepunters. Dit maakte het hen natuurlijk erg makkelijk.
Zo ging de wedstrijd verder, ondanks sommigen wel nog probeerden een vuist te maken, was het al te laat. De vechtlust op sommige momenten moeten we proberen mee te nemen doorheen het seizoen, de negatieve zaken van deze wedstrijd moeten we weggooien en het basket spelen dat wij spelen.

Ondanks we een redelijke eerste helft speelden, was de tweede helft spijtig genoeg een ander verhaal. Wetende dat we op een bepaald punt 10 punten hebben voorgestaan om dan de wedstrijd te verliezen met 79-54 is pijnlijk (wat zacht is uitgedrukt).
Volgende wedstrijd: zondag 18/11 in Kortrijk, waar we hopelijk met het mes tussen de tanden de match gaan spelen.

Verslag: Gillian

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .