10/11/2018 Izegem – KBBC Oostkamp U18 90-68

Zaterdag 10/11/2018 U18 Izegem – Oostkamp 90-68

De laatste wedstrijd van de heenronde met als inzet de derde plaats in de groep. We weten dat Izegem een taaie tegenstander is. Dit blijkt ook al snel bij de start van de wedstrijd. Izegem neemt een blitz start en werkt af aan een zéér hoog percentage. Onze defence is te braaf en voor we ‘t goed en wel beseffen, staat er al een kloof op het scorebord.30-17.

We blijven vechten maar we krijgen de kloof niet kleiner 50-35. Na een deugddoende rust proberen we alsnog de achterstand te verkleinen. Aanvankelijk sluipen we iets dichterbij. Dit is echter het sein voor Izegem om nog een versnelling hoger te schakelen en opnieuw uit te lopen. Izegem blijft goed afwerken. Tegen het einde van het derde quarter 61-45.

Het laatste quarter behoudt Izegem zijn voorsprong en bouwt deze zelfs nog verder uit. We vergeten te veel als ploeg te spelen om alsnog te kunnen reageren. Kortom een verdiende overwinning voor een agressiever en sneller spelende ploeg.

Al bij al een geslaagde heenronde met veel inzet en af en toe mooie resultaten. Maar er zijn uiteraard nog vele werkpunten. Samen met coach gaan we er opnieuw volop voor in de volgende ronde.

Verslag Milan

Speelden mee: Giel, Milan, Mathias, Siebe, Arno, Thibaut, Mathieu, Thiemen, Yentl, Xander, Maxime.

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .