06/10/2018 Telenet Oostende – KBBC Oostkamp U18 93-64

Tijdens de opwarming stonden onze benen te trillen. We zagen direct hoe sterk Oostende was. De eerste quarter ging dus niet echt soepel. We konden niet mee met het tempo van de tegenpartij. Door de verdedigende druk leden we veel te veel balverlies en werden zonder pardon afgestraft. Na de eerste quarter stonden we 21 punten achter maar de spelers en de coach gaven niet op. We bleven ons uiterste best doen. In de rust stonden we 27 punten achter. Ondanks dat bleven we verder vechten voor iedere bal en dat zorgde ook voor resultaat in de 2de helft. De 2de helft verloren we maar met 1 punt (34-35) maar dat was jammer genoeg niet goed genoeg. Maar niet getreurd, want we hebben weeral bijgeleerd en deze wedstrijd is een goede voorbereiding op de volgende wedstrijden.
Coach: Devisscher Philippe
Spelers: Siebe, Mathieu, Yentl, Thibaut, Giel, Xander, Maxim, Arno, Milan, Thiemen
Geblesseerd: Mathias
Verslag: Walgraeve Thiemen

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .