22/10/2016 KBBC Oostkamp – Wytewa Roeselare 81-35

Afgelopen weekend stond alweer onze 8e competitiewedstrijd op het schema. Ditmaal namen we het op tegen de momenteel als laatst gerangschikte in onze reeks: Wytewa Roeselare, een ploeg die net als ons team samengesteld is uit zowel eerste- als tweedejaars benjamins.

Het vertrouwen was groot bij de start van de wedstrijd en dat weerspiegelde zich ook op het veld.

Er werd vlot gescoord en als er al eens een doelpoging mislukte, werd veelal de rebound uit de lucht geplukt waardoor we toch de puntjes konden noteren.

Wie dacht dat het een walk-over zou gaan worden, had zich toch wat mispakt. Roeselare speelde mee en verdedigde goed. Ook zij konden (soms te gemakkelijk) regelmatig tegenscoren.

Af en toe maken we het onszelf te moeilijk: gaatjes in de defence waardoor we dure puntjes weggeven, in offence te dicht op mekaar spelen waardoor er te weinig ruimte ontstaat, te weinig communicatie onder mekaar, … Maar we zitten natuurlijk nog volop in ons leerproces en dat er bijgeleerd wordt, bewijzen onze jongens week na week.

We slaagden erin om terug ieder quarter winnend af te sluiten en zo staat onze teller op zeven gewonnen wedstrijden van de acht.

Nu een weekendje rust, waarbij we ons volop kunnen voorbereiden op onze derby voor de bekerwedstrijd tegen niemand minder dan onze eigenste benjamins B. Tribunes vol met hevige supporters verzekerd dus ☺

Q1: 18-6
Q2: 24-8
Q3: 25-12
Q4: 14-9
Eindscore: 81-35

Speelden mee: Simon, Damasso, Laurens, Thomas, Joben, Fre, Milo & Mathieu
Geblesseerd/afwezig: Baptist & Jens

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .