19/03/2016 ACJ Brugge – KBBC Oostkamp U12A 47-71

De wedstrijd startte met een redelijk lange studieronde met een aantal missers aan beide zijden, maar de eerste paar korven mochten we op ons rekening schrijven. En dan éénmaal op dreef …

Al snel werd er een voorsprong bij elkaar gesprokkeld en er werd als ploeg gespeeld : bij het zien van een vrijstaande kameraad werd deze op zijn wenken bediend en kon deze laatste de klus klaren ! Na het eerst quarter hadden we reeds een 13tal punten voorsprong : 5 – 18 tegen de buren van Assebroek.

In het tweede quarter werd de voorsprong beetje per beetje uitgediept en kwam iedere speler aan voldoende speelminuten om zijn kunstjes te vertonen (zonder echter het ploegspel te verwaarlozen). We durfden al eens een afstandschot te nemen en met succes trouwens ! Meer doen is dan ook de boodschap !

De tegenstanders lieten zich niet naar de slachtbank lijden en vochten dapper terug zodat onze aandacht niet mocht verslappen : 19 – 40 aan de rust !

Na een korte rustpauze werd er langs beide zijden regelmatig gescoord en werd de verdediging af en toe op de proef gesteld. We zagen een gelijkopgaand derde quarter : 31 – 56.

Gezien de ruime voorsprong verslapte onze aandacht een beetje, maar we konden nog genieten van mooi samenspel en af en toe fraaie korven !

Een dikke proficiat voor de overwinning en een ferme collectieve prestatie !!!

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .