12/03/2016 Blue stars Brugge – KBBC Oostkamp U12B 18-66

WEDSTRIJDVERSLAG BC BLUE STARS BRUGGE T. BENJAMINS B

BC Blue Stars Brugge was afgelopen weekend onze te kloppen tegenstander. Deze meisjesploeg bestaande uit gemengd eerste en tweedejaars benjamins werd deze wedstrijd, wegens het missen van enkele vaste speelsters, bijgestaan door twee van hun microben.

Waren onze jongens niet goed uitgeslapen of hadden ze een mindere dag, feit was dat de wedstrijd maar zeer moeizaam op gang kwam.

Over de ganse wedstrijd konden we gemakkelijk de controle bewaren, maar van het vinnige spel waar we hier tijdens de terugronde graag over komen vertellen, was er dit weekend spijtig genoeg weinig sprake.

Qua defence zat het nog redelijk snor, maar vooral in de aanval lieten we toch enkele steekjes vallen. Niets rampszaligs, verre van, maar de ‘goesting’ was net iets minder dan we gewoon zijn.

Al bij al konden we toch met een duidelijke winnende score afsluiten, maar als supporter bleven we toch wat op onze honger zitten.

Maar kom we gaan nu niet beginnen muggenziften, iedereen heeft wel eens een mindere dag, dus waarom ook onze jongens niet. We zijn ervan overtuigd dat bij de volgende wedstrijd het vuur er weer zal van afspatten en we terug verwend zullen worden met een knap basketspel.

Q1: 2-12
Q2: 4-21
Q3: 10-19
G4: 2-14
Totaal: 18-66

Speelden mee: Joben, Fre, Jens, Jasper, Thomas, Remy, Baptist, Milo & Jean Baptiste
Was afwezig: Simon

Geplaatst in U12 Benjamins B en getagd met .