20/02/2016 KBBC Oostkamp U10 B – Oostende Bredene 1-1

Op 20 februari speelden onze kerels (Mathis, Karel, Yenthe, Remi, Tristan, Ares, Otis, Ilian, Thymen, Otis) een wedstrijd tegen KB D-Glas Oostende Bredene 210A. Mijn vrouw maakte voor de gelegenheid een aantal notities over de opeenvolgende wedstrijdjes. Ik citeer de volgende positieve opmerkingen van haar hand: leuke wedstrijd met veel doelpogingen, goed samenspel, mooie pogingen maar het lukte niet voor beide teams….Kortom, voor de pauze viel het al bij al wel mee. In het laatste wedstrijdje voor de pauze bleef de bal liggen op ring bij een actie van Otis,… Na de pauze viel er jammergenoeg niet veel meer te noteren dat de moeite was. Yenthe speelde een sterke match en Remi werd in de laatste wedstrijd wakker…en scoorde zomaar eventjes 7 maal, ….well done jongens ! One team !20

Geplaatst in U10 Microben B en getagd met .