13/03/2016 Mibac Middelkerke – KBBC Oostkamp U12A 32-75

Ondanks het vroege uur op een zonnige zondagvoormiddag schoten we het snelst uit de spreekwoordelijke startblokken en al snel hadden we een klein kloofje geslagen.

De coach gunde iedereen de nodige speelminuten (die ze konden gebruiken) en ieder spelertje kwam in het stuk voor : was het niet aanvallend dan was het verdedigend. Na quarter 1 stond er 7 – 20 op het scorebord te lezen.

Het begin van het tweede quarter was een beetje aarzelend, maar na een minuut of twee werd er weer gescoord. Ook Middelkerke was niet onverdienstelijk ! We gingen de rust in met een 14 – 37 stand.

In het derde quarter was het vooral de vraag wie het duizendste punt zou scoren en wie zijn geldbeugel zou mogen bovenhalen (van de ouders hé). Beetje per beetje kwam dit punt in zicht, maar intussen zagen we bij vlagen mooi spel.

Na een eerste gemiste vrijworp was Levi (voor één keer noemen we een naam in ons verslag) de “gelukkige” om dit memorabel punt op zijn naam te schrijven. Na quarter drie leek de wedstrijd beslist : 21 – 60.

Het vierde quarter was dan weer redelijk gelijklopend en ook Middelkerke vond geregeld de weg naar de korf. De wedstrijd eindigde op een 32 – 75 eindstand.

Proficiat iedereen ! En bedankt Bob (papa van Levi) voor de traktatie !!!

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .