23/01/2016 Duva Gistel – KBBC Oostkamp U10B 1-1

In de koninklijke stallen kwamen onze NBA’ers uit tegen de ploeg van Duva. Wat een verschil tegenover vorige week (oef :-)) In de eerste reeks zien we een echt vinnige Ares, Tristan die mooi technisch en efficiënt shot, mooi spel van Karel, Yenthe die makkelijk scoort, en mooi samenspel van KBBC ! Het ploegje van Remi, Ilian en Thymen hadden het moeilijker. Ilian had veel doelkansen, maar het geluk was niet echt aan onze kant… We zien in deel 4 voor de pauze verder mooie spelideëen, soms wat minder goed uitgevoerd, maar de bedoeling is goed, en wij ouders waren best aangenaam verrast door het spelniveau.

Na de pauze kregen we terug mooi basket te zien. De aanwezigheid en drive van coach Kurt deed onze kerels 2 keer sneller lopen, beter passen, en beter samen spelen. Bedankt dat je er was en ik denk dat het ook voor jou fijn was eens te zien in welke mate je spelertjes de opgedane ervaring uit de trainingen vertaalden in de wedstrijdjes vandaag.

Eerlijkheid gebied te vermelden dat de tegenploeg sterk en goed basket bracht (ook de dame met #6, proficiat, je speelt heel sterk !) maar onze jongens moesten niet onder doen. Goede inzet, goed werk !

ONE TEAM !!

Geplaatst in U10 Microben B en getagd met .