17/01/2016 KBBC Oostkamp U10B – Racing Brugge 1-1

Op het terrein van de valkaart kwamen onze jongens uit tegen racing Brugge op zaterdagmiddag 17/01.

Een reeks weinig dynamische wedstrijdjes passeerden de revue. Er waren in de eerste reeks wedstrijdjes die we volgden nauwelijks doelkansen. Voor de pauze noteerde ik – ondanks het belabberde niveau van de groep – toch een aantal opstekers:

Naast mooi aanvallend spel van Otis, speelde Lucas verder de pannen van het dak, scoorde meermaals en hield daarmee de rest van zijn ploegje overeind. Ares en Tristan speelden vinnig, maar doordat sommige van onze jongens de bal te weinig lieten rondgaan, kon de tegenploeg vaak op counter het verschil maken.

Er kan jammer genoeg niet echt veel positiefs neergepend worden over de wedstrijdjes na de rust. Er was te weinig beweging, te weinig dynamiek, en onze jongens maakten meermaals loopfouten.

One team, maar volgende week beter jongens !

Geplaatst in U10 Microben B en getagd met .