28/09/2019 KBBC Oostkamp U18 – Olympia Denderleeuw 69-49

Zaterdag 28/09/19

KBBCO u18 – Olympia Denderleeuw (69-49)

2de gewonnen match. Het 1ste quarter begonnen we niet goed. We speelden weer niet collectief genoeg. Gelukkig scoorden we wel omdat de defense van Denderleeuw niet zo goed was. Ze waren maar met 6 spelers maar bezorgden ons toch kopzorgen! Daarnaast stond ook onze verdediging onvoldoende scherp. We sloten het 1ste quarter af met een voorsprong (24-20). Het 2dequarter ging volledig de mist in. Te weinig scores aan beide kanten. Slechte offensieve beslissingen, onvoldoende communicatie in defense. We verloren dan ook dit quarter met 7-8. Ruststand (31-28). We wisten dat de organisatie veel beter moest en dat Denderleeuw niet gekomen was om zich te laten omverblazen. We startten dan ook meer gedreven in het 3de quarter. We speelden veel beter samen en scoren lukte nu vlotter Q3 (53-36). In het laatste quarter kon de overwinning niet meer ontsnappen en we speelden de match op een verstandige manier uit. (69-49). Denderleeuw speelde vooral op enthousiasme en daar hadden we het met momenten moeilijk mee. Weer een les geleerd. Op naar de volgende wedstrijd.

Verslag: Lucas Pauwels

Speelden mee: Yentl, Lucas, Maxim, Emile, Guillaume, Robin, Len, Matthias, Torin, Rune en Aref.

 

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .