22/09/2019 Holstra Wevelgem – KBBC Oostkamp 76-94

Door een aantal kwetsuren werd de ploeg aangevuld met twee U16 spelers. Na de zure thuisnederlaag met 2 punten verschil tegen Wevelgem, was de ploeg op revanche uit. In het eerste en tweede quarter kwamen we telkens op voorsprong, maar door te veel balverliezen verloren we telkens die voorsprong (qrtr1: 28 /24 en qrtr2 18/15). Alzo begonnen we aan de tweede helft met een achterstand van 7 punten.  Door een veel betere verdediging en het goed omzetten van onze vrije worpen kwamen we eindelijk op voorsprong (qrtr 3: 14/24). Wevelgem probeerde in het vierde quarter met overdreven strakke verdediging hun achterstand in te halen. De fouten bij Wevelgem stapelden zich op en hun organisatie viel in duigen.  Iedereen bij Oostkamp volhardde in hun opdracht en bleef met een groot hart spelen. Dat werd te veel voor Wevelgem.  In het vierde quarter gingen ze nog verder kopje onder (16-31). Een zeer verdiende eerste overwinning voor de Oostkampse Merels (76-94).

 

Een welgemeende proficiat aan iedereen en doe zo verder!!!

 

Verslag Mathias

 

Speelden mee: Aref, Rune, Yentl, Len, Maxim, Lucas, Guillaume, Robin

 

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .