05/10/2019 Zedelgem – KBBC Oostkamp U16B 25-74

Na een urenlange busrit kwamen we uiteindelijk aan in Zedelgem voor onze wedstrijd tegen de buren van Diensten aan Huis Zedelgem.

In het verleden hebben we al een aantal keren de spreekwoordelijke degens gekruisd en telkenmale zagen we een leuke en spannende wedstrijd.

We maken ons op voor een sportieve namiddag (voor de spelers dan toch).

Het begin van de wedstrijd zag er veelbelovend uit en er werd aan een snel tempo gespeeld waardoor er al vlug een kloofje op het scorebord verscheen. Verdedigend hielden we goed stand en aanvallend ging de bal er goed in, maar vergaten we soms dat er nog teammates op het plein stonden. Na quarter 1 hadden we al een comfortabele voorsprong van 5 – 20.

In quarter twee gingen we op hetzelfde elan door en was het af en toe rommelig. Soms gaven we nu teveel passen.Die deksele bal wou maar niet door die ring. Wat er de vorige wedstrijden lukte wou nu maar niet lukken.Maar wat we wel zagen op het terrein was een ploeg jonge gasten die met fun spelen en proberen een zo goed mogelijk resultaat te hebben.

De rust werd bereikt met een 9 – 37 tussenstand.

Na de koffie dienden we weer ons plaatsje te zoeken op het terrein maar het was al snel duidelijk dat er geen kruid gewassen was tegen ons in de Bosserij. Er werd nu wel mooi samengespeeld en iedereen mocht zijn welverdiende punten scoren. Mooi ! Zedelgem kwam wel sterker uit de kleedkamers en maakte nu ook een aantal mooie punten.

Quarter drie werd afgesloten met een 19 – 57 stand.

De buit was binnen en ook in het vierde quarter werd er nog serieus gespeeld en gevochten voor iedere bal. Ook een dikke chapeau aan onze buren voor het geleverde spel.

De derde overwinning op vier was binnen : 25 – 74 !

Good job coach en spelers en tevens een dikke pluim aan onze twee tafelofficials !!!!

Geplaatst in U16 Miniemen Provinciaal en getagd met .