02/03/2019 KBBC Oostkamp Two – RHK Oostende B 67-68

2/03/2019: Two – RHK Oostende B: 67-68

Na het verlies in Oostende wisten we wat ons te wachten stond. De eerste minuten waren dan ook goed. Maar Oostende wist dit snel te stoppen door hun zone-defense, waar wij geen antwoord op vonden. Onze defense was ook niet zo goed. Waardoor we het eerste quarter eindigen met een achterstand van 14 punten (14-28). Het tweede quarter starten we hetzelfde als het einde van het eerste quarter. De laatste 5 minuten van het quarter begonnen we beter te verdedigen, waardoor we onze kloof konden verkleinen naar 8 punten (30-38). De tweede helft moesten we onze verdediging behouden en in aanval moesten we beter gaan spelen. Dat lukte ook, waardoor we de kloof verkleinden naar 2 punten (49-51). Het vierde quarter gingen we zo verder waardoor we uitliepen. Maar Oostende is een ploeg met ervaring en wist ons toch te verslaan in de laatste minuten (67-68).

Verslag: Thibaut

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .