8/09/2018 KBBC Oostkamp U14A – Denderleeuw 64-31

WEDSTRIJDVERSLAG U14A T. BBC OLYMPIA DENDERLEEUW – 08.09.2018

Afgelopen weekend mochten we BBC Olympia Denderleeuw thuis ontvangen. Een voor ons onbekende ploeg, die we op voorhand dus moeilijk konden inschatten.

We startten ongefocust aan de wedstrijd. We speelden te traag, forceerden onze acties, hadden een mindere afwerking, … Kortom, de motor sputterde.

Al bij al werd de schade beperkt en konden we het quarter toch winnend afsluiten, maar er zat meer in. En daar hunkeren we als toeschouwer toch naar, niet ?

In het tweede quarter kwam de vechtlust terug naar boven. De afwerking was bij momenten nog niet optimaal, maar de drive en snelheid van spelen kwamen gelukkig terug in het spel. Oef, we hadden een wedstrijd.

Na de peptalk van de coach tijdens de pauze, schoot de motor in de tweede helft helemaal op gang. Dankzij een strakke defence maakten we het de tegenstander moeilijk om tot aan hun doel te komen. De gemaakte afspraken werden mooi opgevolgd en resulteerden in enkele mooie punten.

Het laatste quarter was er terug eentje om in te kaderen. De motor ging in overdrive. Met een snel en mooi samenspel speelden we Denderleeuw bij momenten helemaal zoek. De ene fast break volgde de andere op en enkele steals werden knap afgewerkt. Mooi staaltje TEAM-work jongens !

Q1: 13-12; Q2: 17-8; Q3: 12-4 en Q4: 22-9
Eindscore: 64-31

Geplaatst in U14 Pupillen A en getagd met .