8/09/2018 ACJ Brugge – KBBC Oostkamp U18 42-75

8/09/2018
ACJ Brugge Assebroek – Koninklijke BBC Oostkamp J18 A 42-75
ACJ heeft zich voor de eerste maal in de landelijke reeks ingeschreven. Zij wonnen echter vorige week hun eerste match tegen Izegem. We waren dus gewaarschuwd. We starten dan ook zéér gefocust en we nemen een blits-start. Aanvallend lukt alles en onze defensie is prima. We spelen gezond agressief en werken af aan bijna 100%. ACJ heeft moeite met het opgelegde tempo. Het eerste Q sluiten we dan ook winnend af met 4 – 28.
Het tweede Q zijn we echter minder scherp in defence en ACJ komt beter in de match. We komen amper tot scoren toe en we leiden ook vaak balverlies. Dit resulteert dan ook in een score van 15-12.
We komen echter opnieuw scherp uit de kleedkamer. We bepalen opnieuw het spel en ook defensief wordt alles goed gesloten. Ook de communicatie op het plein is prima. Dit Q wordt dan ook opnieuw ruim gewonnen met 10 – 20.
Het laatste Q wordt ondanks wat moeilijker spel opnieuw gewonnen. We spelen de match verstandig uit. Toch moeten we trachten de turnovers tot een minimum te beperken en de concentratie 40 minuten te behouden. Q4 winnen we met 13 – 15. Toch een goede prestatie van de ploeg en we proberen ons niveau nog op te krikken daar we nog moeilijkere tegenstanders te bekampen hebben. Laat ons beginnen met ons vel duur te verkopen tegen Waregem.
Verslag: Milan
Speeden mee: Giel, Milan, Mathias, Maxime, Arno, Thibaut, Mathieu, Thiemen, Yentl, Xander.
Qrtrs: 4/28 – 15/12 – 10/20 – 13/15

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .