01/09/2018 Racing Brugge C – KBBC Oostkamp Two 78-108 (BvWVl)

1/09/2018: Racing Brugge C – Two: 78 – 108

Verslag: Onze tegenstander begon met 10 punten voorsprong aan de match aangezien het een ploeg is die 4e provinciale speelt. Wij hadden onze tegenstander niet onderschat en begonnen zeer goed aan de match. Wij liepen zeer snel uit tot een voorsprong van 16 punten door de meerdere steals en fastbreaks. Maar we lieten toe dat de thuisploeg 24 punten maakte in het 1ste quarter dus moesten we onze defence wat bijsturen. In het 2de quarter scoorden beide teams bijna een gelijk aantal punten, maar gingen wij de rust in met een voorsprong van 19 punten. Rust: 40-59 Het 3de quarter was een vervolg van het 1ste quarter waar we door betere offence en defence maar 16 punten toelieten en zelf 27 punten maakten! Het laatste quarter was zwak defensief waardoor de thuisploeg evenveel kon scoren als wij. Toch sloten we de match af met een voorsprong van 30 punten op het bord en waren we blij met het resultaat! Eindstand: 78-108
Verslag: Arnaud

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .