30/09/2017 KBBC Oostkamp U14B – Wervik 34-39

De wedstrijd tegen Wervik B begon een vijftal minuten vroeger dan gepland en dat was duidelijk te zien aan onze start … de wedstrijd was al halverwege vooraleer we goed en wel beseften dat de wedstrijd effectief was begonnen. De start was niet echt schitterend te noemen. Een wedstrijd starten met vier à vijf balverliezen … nie goed bezig !

De tabaksjongens waren wel bij de les en konden al vroeg een voorsprong uitbouwen. Uiteindelijk konden we een klein vuistje maken, maar na quarter één bedroeg onze achterstand al 8 punten : 4 – 12.

Bij de aanvang van quarter twee waren we wel bij de pinken (en andere vingers) en zagen we een gelijkopgaande wedstrijd. Weliswaar konden we onze achterstand niet wegwerken, maar er was duidelijk beterschap te bemerken. We gingen de rust in met een achterstand van 12 – 26.

De rust deed ons duidelijk goed en de inhaalrace kon en was begonnen. De achterstand werd bijna weggewerkt door mooi samenspel en eindelijk een beetje vertrouwen te hebben in ons kunnen. Op een bepaald moment bedroeg onze achterstand nog een drietal punten, maar de kloof definitief dichten lukte ons niet : 26 – 31. We hadden de Wervikoffence beperkt tot 5 punten. Mooi !

In quarter vier liet geen van beide partijen toe dat er nog iets kon veranderen aan de stand : 34 – 39. Jammer !

Het aantal balverliezen was al merkelijk gedaald in vergelijking met vorige week, maar toch nog hoog te noemen. En onze vrijworpen … Mits een veel hogere afwerkingsgraad op dit punt hadden we al een paar overwinning meer gehad.

Speelden mee : Remi, Baptist, Maarten, Tristan, Indra, Pepijn, Mathieu, Mathieu, Cas, Rune en Dante.

Geplaatst in U14 Pupillen B en getagd met .