30/09/2017 KBBC Oostkamp U14A – Duva Gistel 62-50

  • goed getraind: check
  • drang om te winnen: check
  • allen aanwezig: check
  • one team: check

Om maar te zeggen afgelopen weekend was het D-day. Wilden we nog eens winnen in de heenronde, dan was het nu echt van moeten. Ook Duva was echter gekomen om te winnen, we konden ons dus opmaken voor een heuse strijd.

 

Dat we op scherp stonden, was meteen duidelijk. De laatste weken werd er op training hard gewerkt om aan een hoger tempo te spelen, fast breaks te lopen en betere defence. Dit hebben we allemaal duidelijk gezien in deze wedstrijd.

 

Het was hard, er werd getrokken en geduwd. Sommigen hebben alle hoeken van het veld gezien, maar de wil om te winnen was sterk, heel sterk. Eens we een kloofje hadden geslagen van een kleine tien punten, hebben we dit niet meer uit handen gegeven.

 

Ook de rebounds waren ditmaal veelal voor ons team, dit tot grote frustratie van de coach van Duva. Maar ook zij wisten van geen wijken en bleven ons het vuur aan de schenen leggen tot de laatste minuut.

 

En dan het eindsignaal … de bank sprong recht en stormde het veld op, als een troep leeuwen brulden ze de frustraties van de laatste wedstrijden van zich af, eindelijk:

 

  • first victory: CHECK !!

 

 

eindstand: 62-50

 

Geplaatst in U14 Pupillen A en getagd met .