21/10/2017 Poperinge – KBBC Oostkamp U12B

Een verre en vroege verplaatsing voor onze benjamins.  De Oostkampse merels hadden het moeilijk met het sluiten van de bucket door Poperinge.  Elke maal onze spelers naar doel driveden werden ze door 3 spelers van Poperinge afgestopt in de raket.  Aanpassingen werden gemaakt tussen het 1ste en het 2de quart en zo bleek dat Oostkamp iets sterker was dan de thuisploeg.  We konden rusten met een achterstand van 3 punten, 20-17.  Oostkamp begon aan het 3de quart zeer efficiënt en bracht zeer mooi basketbal. Als de actie aan de ene zijde niet lukte, lukte het wel aan de andere zijde. Deze quarter werd gewonnen met 7-25.  Individuele actie van de Poperingse spelverdeler beperkte de schade, maar Oostkamp was collectief te sterk voor Poperinge.  Eindscore 47-60.

Geplaatst in U12 Benjamins B en getagd met .