28/10/2017 KBBC Oostkamp U14A – Desselgem 64-60

Wedstrijdverslag pupillen A t. BBC Desselgem 28.10.2017

 

DC Desselgem: de tegenstander waar we in de heenronde met 1 puntje van verloren na een remote van maar liefst 17 ptn. De spelers hadden er zin in en lieten dit van meet af aan blijken.

 

Waar we meestal wat braafjes aan de wedstrijd beginnen en de tegenstander wat trachten in te schatten, startten we deze wedstrijd gretig en maakten we meteen duidelijk dat we uit waren op revanche.

 

Desselgem liet zich echter niet uit het lood slaan en bood meteen weerwerk. We hadden een wedstrijd en wat voor één.

 

Het ene team scoorde na het ander zonder dat er iemand in slaagde een comfortabele voorsprong op te bouwen. Als je weet dat er aan de pauze een 29-27 tussenstand op het scorebord te lezen stond, kon de wedstrijd nadien nog alle kanten uit.

 

Bang voor een dipje waren we niet. Met evenveel gretigheid werd de tweede helft aangevat en eindelijk konden we een klein kloofje slaan van 7 ptn. Door wat tegenslag in de afwerking kon Desselgem echter opnieuw terug inlopen, eindstand derde quarter: 34-34 … Spanning ten top dus.

 

Bij onze merels was daar echter weinig van te zien. Ze waren er van overtuigd dat ze ditmaal aan het langste eind zouden trekken. Hun zelfvertrouwen inspireerde elkaar en werkte als een extra motivering voor het ganse team, iedereen op het veld werkte voor mekaar en gaf het beste van zichzelf met het mooie resultaat dat we eindelijk onze tweede overwinning konden binnenhalen. Eindstand: 64-60

 

Ons teammotto: ‘ONE TEAM, WORK HARD’ blijkt eens temeer zijn vruchten af te werpen. Good job guys !28/10/201

Geplaatst in U14 Pupillen A en getagd met .