14/10/2017 KBBC Oostkamp U16 – Bavo Gent 59-36

U16 KBBCO- Bavi Gent.  59-36 (14/10/2017)

Er was maar 1 scheidsrechter (Dominiek) die het goed heeft gedaan om de wedstrijd alleen te scheidsrechteren. Oostkamp begon slecht aan de match  geen fighting spirit in defense en geen snelheid in balbezit . Bavi Gent liep verdient uit. Mathieu probeerde zijn ploegmakkers op sleeptouw te krijgen en zorgde er in zijn ééntje voor dat we in de buurt van Bavi bleven.  12-15 na het eerste kwart. In het begin van het tweede kwart liep Bavi uit tot 12-19 maar dan kwam het keerpunt. De defense werd beter en we begonnen  wat meer snelheid in offense te steken. iedereen wilde vechten voor de bal.  Yentl lukte enkele korven en toen Andres met een 3-punter ons  net voor de rust voorbracht stonden de trouwe supporters op de banken.(29-25 )  Iedereen besefte tijdens de  rust dat er zo diende verder gewerkt te worden.

Torin zette zich in defense dubbel in, Noah blokte meerdere shots en  de rest deed dapper mee , Bavi werd beperkt tot 4 punten in het derde kwart . Korven van Len , Robin  en Emile zorgden voor een 16 punten voorsprong (45-29) in het derde kwart. In het vierde kwart probeerde Bavi nog terug te komen maar onze U16 gaf dit niet meer uit handen.  Xander klaarde de klus met de laatste 7 punten.59-36 was de eindstand.

Verslag door : Yentl

Geplaatst in U16 Miniemen Landelijk en getagd met .