14/10/2017 KBBC Oostkamp U14B – Poperinge 23-71

Na een bezoek aan de leider vorige week kregen we zaterdag de derde in het klassement over de Oostkampse vloer.

Door diverse activiteiten konden we slechts over een achttal spelers beschikken en gelukkig konden we Levi verwelkomen in zijn eerste competitiematch na een langdurige inactiviteit door een ongelukkige valpartij.

De opsprong wonnen we met voorsprong, maar het werd al heel snel duidelijk dat het wederom ons dagje niet was. Alle goede intenties ten spijt, maar het wil maar niet lukken ! Ons zelfvertrouwen heeft een ferme deuk gekregen, maar ondanks alles blijven we geloven in de kunde van onze jongens.

Het zit er in, maar helaas zit het momenteel goed verstopt ! We organiseren weldra een massale zoekactie !!!! Iedereen welkom op deze zoektocht.

We konden geen vuist maken tegen een sterk georganiseerd Poperinge in het eerst quarter. We lieten veel te veel gemakkelijke korven toe en de tegenstanders uit de hoppestreek was duidelijk onderlegd in het uitschakelen van gevaarlijke situaties : 4 – 18.

Het tweede quarter was bijna een kopie van het eerste en we konden maar geen weerwerk bieden aan het fysiek sterkere Poperinge : 6 – 37 aan de rust.

Na de rustpauze vonden we onze gezonde sportieve vechtlust terug en mochten alle trouwe supporters genieten van een mooi derde quarter. We verloren dit quarter met een luttele twee punten (15 – 17), toch een duidelijk bewijs dat we het wel kunnen. Nu het nog zelf geloven !!!

Ons geloof kreeg in het vierde quarter een nieuwe deuk en het vatje was duidelijk leeg. We verloren de wedstrijd met 23 – 71.

Volgende keer beter zeker ?

Aanwezig : Levi, Pepijn, Cas, Dante, Maarten, Baptist, Remy en Indra. Coach Johan mogen we ook niet vergeten !

Afwezig : Rune, Mathieu, Joben en Tristan.

Geplaatst in U14 Pupillen B en getagd met , .