23/09/2017 BC Kortrijk Sport – KBBC Oostkamp One 65-76

Opnieuw een derby voor KBBC Oostkamp. Oostkamp zakte af naar de Lange Munte naar de ploeg van Dirk De Waelle. Kortrijk kon nog maar 1 overwinning noteren en dit tegen Mons B.

Oostkamp startte meteen goed met een 0-10. Kortrijk opende de score pas in de 6de minuut via een driepunter van Bergen. Oostkamp reageerde met 4 bommen op rij (2x Ruben, Renzy en Cedric). Q1 11-25.

Oostkamp mistte de start van Q2 (4 balverliezen), Kortrijk kon de achterstand deels wegwerken in 3 minuten tijd. Een timeout bracht niet meteen beterschap voor Oostkamp. 22-28 na 5 min. Rust 36-39.

De wedstrijd kon bij de start van de tweede helft nog alle kanten op. Goed starten was de boodschap voor Oostkamp. De eerste punten van Q3 kwamen van  Mikhail, Ruben en Renzy. 39-51 na 5 min. Oostkamp was vertrokken richting overwinning. Einde Q3 46-59.

Ook in het begin van de laatste quarter zag het er goed uit voor Oostkamp dat de wedstrijd domineerde. 52-63 na 3 min. Kortrijk bleef vechten maar Oostkamp was te sterk. Eindstand 65-76.

De punten voor Oostkamp: Arnaud, Ruben 24, Olivier 10, Robbe 11, Renzy 14, Cedric 8 en Mikhail 9.

Proficiat coaches en spelers met deze derde overwinning op rij !!!

Geplaatst in Seniors One en getagd met .