23/09/2017 KBBC Oostkamp U21 – Lier 59-101

KBBC Oostkamp U21- Lier : 59-101

Q1: 12-28

Al snel bleek dat Lier met meer focus aan de match begon dan wij. Zij vonden gemakkelijk de weg naar de korf en ook vanop afstand was Lier trefzeker. Het gezegde ‘ Je speelt zoals je traint ‘ was hier wel van toepassing, we waren niet bij de les vanaf het begin en werden vanaf Q1 gedwongen te achtervolgen. 28 punten tegen in eigen huis is te veel en daar moesten we beslist iets aan doen

Q2: 24-50

We waren vaak te snel geklopt op de eerste stap waardoor de defence moest schuiven maar bij Lier ging de bal vlot rond waardoor zij makkelijk open shots creëerden. Lier viel vaak terug in een zone defence doorheen de match en bij ons vielen de shots jammer genoeg niet binnen waardoor we gingen rusten met een kloof van 26 punten.

Q3: 43-75

In Q3 begon het scoren iets vlotter te gaan bij ons maar nog steeds hadden we geen antwoord op de vele driepunters en fast breaks van de tegenstander.

Q4: 59-101

Lier bleef op hetzelfde elan verder spelen waardoor we hen net niet van de 100 punten konden houden. We bleven ons wel inzetten maar dat was moeilijk met zo’n puntenkloof maar ook in dergelijke situaties moeten we blijven als team functioneren. Dit was een match waaruit we konden leren.

Verslag: Jeroen

Geplaatst in U21 Junioren Landelijk en getagd met .