22/04/2017 Duva Gistel – KBBC Oostkamp U12A 30-73

Wedstrijdverslag Duva D t. Benjamins A dd. 22.04.2017

 

 

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen, nog een laatste kans om nog eens onze tanden te tonen en om te etaleren wat we allemaal bijgeleerd hebben. Tegenstander van dienst was Duva D.

 

Duva wist meteen hoe laat het was. Onze Oostkampse merels waren niet richting het Oostends zeetje afgezakt om uit te bollen. Met een snelle passing, enkel mooie steals en goede defense maakten we het Duva knap moeilijk.

 

Het zuurstofgehalte aan zee was blijkbaar toch wat hoger dan anders, onze jongens liepen zich de longen uit het lijf en lieten ons enkele knappe plays zien. De toeschouwers zaten te watertanden naar meer …

 

In de tweede helft zakten we iets dieper terug in verdediging en lieten we het tempo wat zakken.

 

We bleven echter mooi de bovenhand over de wedstrijd behouden en dat iedereen bij het team hoort werd nog eens extra in de verf gezet. Iedereen nam gedreven deel aan de wedstrijd, zodat ook iedereen kon scoren.

 

Doordat de tegenstander bleef naar oplossingen zoeken, bleef het ook boeiend om te volgen.

 

Het was een topseizoen met zijn ups en downs, waar we vooral als een hechte groep vrienden veel fun hebben beleefd en sterk naar mekaar toegegroeid zijn. Als ouders mogen we trots zijn op hetgeen onze jongens week na week brachten en zich ook telkens na eens een moeilijk momentje terugknokten en toonden wat ze waard waren. Merci coach om onze boys op sleeptouw te nemen en hen ongetwijfeld ook enkele levenslessen bij te brengen.

 

Deze avond nog een laatste training in de huidige ploegvorm als voorbereiding op dé wedstrijd van het seizoen. Volgende week vrijdag nemen onze jonkies het op tegen hun oudjes in een nu al legendarische wedstrijd. Het staat in de sterren geschreven dat dit een topmatch wordt. Het spijt ons jongens, maar haal alvast maar de zakdoek boven ! Een troostende schouder wacht op jullie …

 

 

Q1: 4-21

Q2: 5-14

Q3: 9-18

Q4: 12-20

Eindscore: 30-73

 

Speelden mee: Jens, Mathieu, Damasso, Laurens, Thomas, Joben, Baptist, Milo & Simon

Afwezig: Fre & Remy

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .