14/11/2015 KBBC Oostkamp U12A – ACJ Brugge B 50-25

“De wedstrijd was gestart met het missen van enkele makkelijke korven en ACJ Brugge B scoorde direct al bij één van hun eerste aanvallen, maar gelukkig konden we rekenen op een redelijk straffe verdediging waardoor we een gelijkopgaande wedstrijd zagen. Iedere ploeg scoorde om beurt en het eerste quarter werd afgesloten met twee puntjes voorsprong : 10 – 8.

In het tweede quarter schakelden we gelukkig over op een hogere versnelling en dit zonder onze verdedigende taken te verwaarlozen. De bal werd nu netjes rondgespeeld en we vonden al ietwat makkelijker de weg naar de korf. Er werd een redelijke kloof geslagen en iedere nam zijn taak ernstig op. We gingen rusten met een 32 – 14 tussenstand.

Na een tiental minuutjes rusten kwamen we scherp uit de kleedkamer, maar onze tegenstanders waren van hetzelfde kaliber. Eerst een beetje rommelig en dan weer plots netjes afgeborsteld. We zagen terug een wedstrijd tussen twee ploegen die er voluit voor gingen. We konden onze voorsprong nog meer uitbouwen tot 50 – 23.

Wedstrijd gespeeld … en zo dachten wij er ook van in het vierde quarter : al het goede van Q2 en Q3 werd plots vergeten en we verzonken terug in oude gewoontes. We beperkten ACJ Brugge B tot 2 puntjes waardoor we onze voorsprong nog een beetje konden uitbouwen.

Bij het eindsignaal stond er 58 – 25 op het scorebord. Onze vijfde overwinning van het seizoen was een feit.

Proficiat aan coach en alle spelertjes.”

Geplaatst in U12 Benjamins B en getagd met .