17/10/2015 KBBC Oostkamp U12A- Mibac Middelkerke 93-27

“De wedstrijd werd het gespeeld op terrein A en dit was niet echt ons vertrouwd terrein en misschien daarom werd er gestart met enkele gemiste makkelijke korven, maar na een kleine gewenning begon het plotseling vlotter te verlopen aan beide zijden. Na een tien minuutjes spelen stond 17 – 8 te flikkeren op het scorebord.

Plotseling sloeg de scoringsmachine in overdrive en lieten we onze tegenstandertjes een beetje ter plaatse trappelen. De bal werd netjes rondgespeeld, de looplijnen werd ingevuld en op “snelheid” liepen we vlot uit. De rust werd bereikt met een 44 – 12 tussenstand.

Het derde quarter was dan weer meer evenwichtig en werd er langs beide zijden regelmatig gescoord, maar we konden onze voorsprong nog een beetje meer uitdiepen tot 67 – 21.

Iedere speler kreeg genoeg speelkansen en in het vierde quarter mocht iedereen zijn talenten tonen en zagen we mooi samenspel. Het belangrijkste was we speelden als ploeg en ook als ploeg een mooi eindresultaat neerzetten.

Onze vierde overwinning van het prille seizoen was binnen : 93 – 27.