01/03/2015 Gistel Oostende – KBBC Oostkamp Benjamins A 6-102

De warming-up verloopt goed. We hebben de indruk dat onze jongens goed wakker zijn (ondanks het vroege uur). We starten met 3 2e jaars en 2 1e jaars.

Q1: Ze zijn goed gestart. Na 10” valt de eerste bal binnen. We verdedigen goed: de armen mooi wijd, snel voetenwerk…  Het is mooi om te zien hoe goed de jongens elkaar vinden. Er is mooi samenspel. Oostende weet hier geen raad mee. De score spreekt voor zich. 2/28

Q2: We gaan verder op hetzelfde elan. We verdedigen goed, we nemen ballen af, we zijn steeds alert. De opbouwende dribbel, die ze tijdens de trainingen aangeleerd hebben, wordt hier in de praktijk    omgezet.

Wanneer scoren niet meteen lukt, is er steeds de back up van een tweede speler voor de rebound. Mooi om te zien. Tussenstand: 6/54

Q3: 4 2e jaars en 1 1e jaars.

We krijgen mooi samenspel te zien. Het passen verloopt mooi en resulteert in gemakkelijk scoren, in één fase of in twee. 6/78.

Q4: Bij momenten kunnen de benjamins zeer snel passen en dit oogt zeer mooi.

We hebben ook steeds een tweede man mee naar de korf, waardoor we bijna bij elke aanval, tot scoren komen. Echt super om te zien.

Onze grootste speler weet vandaag het 100ste punt te verzilveren en in de laatste seconden tikken we onze eindscore af op een mooie 102.

Eindscore: 06/102.

 

Geplaatst in Jeugdnieuws, U12 Benjamins A en getagd met .