28/11/2015 Basket Blankenberge-KBBC Oostkamp U12A 69-31

“Op het middaguur dienden we onze wedstrijd te spelen tegen de ongeslagen leider in onze reeks, nl. Blankenberge A.

De heenwedstrijd verloren we nipt met drie puntjes ….

De start van de wedstrijd was veelbelovend : we scoorden de eerste punten van de wedstrijd en daarna volgde er een gelijkopgaande wedstrijd. Maar al vlug bleek dat de tegenstanders uit Blankenberge van een ander kaliber zijn dan wij en al snel liepen ze enkele puntjes uit. We verzorgden onze passes niet goed en ieder balverlies werd vakkundig afgewerkt. Na het eerste quarter stond er 21 – 10 hoog in de lucht te flikkeren.

In het tweede quarter werd er wat beter verdedigd, maar we vonden niet de juiste weg naar de korf en het werd snel duidelijk dat er hier niets te rapen viel. In het tweede quarter scoorden we slechts 4 puntjes en Blankenberge liep uit tot 34 – 14 aan de rust.

Waren we onder de indruk van de omstandigheden of was het een collectieve off-day wie weet. We probeerden wel, maar het lukte totaal niet en de kopjes gingen een beetje meer hangen. Niet dat we overlopen werden, maar we konden nooit een spreekwoordelijke vuist maken tegen een sterk Blankenberge ! We faalden steeds in de “zone” van de waarheid. Het derde quarter werd afgesloten met een 53 – 22 stand.

Het vierde quarter was een kopie van de vorige quarters en we leden teveel balverlies ondanks het feit dat er soms mooie combinaties en punten te zien waren.

Het was mooi om te zien hoe de gastjes nog altijd kunnen genieten van een mooie assist of van een mooie korf !!!

Volgende week een weekje rust voor onze poulains.”

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .