CEP Fleurus – KBBC Oostkamp eindstand 79-73

Een herboren Fleurus met hun nieuwe coach Tony Van Den Bosch en 2 nieuwe spelers zette meteen druk op een goed gestart Oostkamp. De eerste helft was hard tegen onzacht waarbij beide ploegen elkaar weinig ruimte gaven. Simon, Arno en een onder de korf sterke Jordan zorgden voor een mooie score aan de rust 41-41. Na de pauze startte Cedric subliem met 8 punten op rij maar dan werd het plots een stuk moeilijker voor Oostkamp dat heel moeilijk tot scoren kwam. Fleurus scoorde zijn driepunters vlot binnen en kon zo een kleine kloof slaan. Q3 61-54. In de laatste quarter raakten oa Jordan en Wannes in foutenlast waardoor roteren heel moeilijk was. Oostkamp kon de wedstrijd niet meer naar zich toe trekken en Fleurus speelde de wedstrijd verstandig uit. Eindstand 79-73. De punten voor Oostkamp: Simon 12, Sven 2, Cedric 18, Wannes 9, Arno 14 en Jordan 18.

Geplaatst in Breaking News, Seniors One.