04/05/2019 ACJ Brugge – KBBC Oostkamp U18 55-97

Zaterdag 4 mei 2019 ACJ Brugge vs. KBBC Oostkamp 55-97
De wedstrijd begon voor ons goed met mooie scores uit goed opgebouwde inside plays. Het was rap duidelijk dat de tegenstander niet tegen ons was opgewassen. Onze aanvallen bleven succesvol met fastbreaks, shots van buiten de bucket en goeie drives. De eerste helft eindigde dan ook met een tussenstand van 32 – 60 (q1 20-36 en q2 12-24). Een comfortabele voorsprong aan de helft is voor ons zelden een zegen. In de 3Q waren de spelers defensief niet klaar. Slechte communicatie en een te lakse houding. In offense te weinig samenspel met een aantal turnovers en weinig scores. Q3 winnen we toch met 14-16. Ondanks die zwakkere q3 kon Oostkamp zich opnieuw focussen en liep alles weer vlotter met goed samenspel en geslaagde shots. We winnen q4 met 9-21. De match eindigde op 55-97.