8/9/2018 KBBC Oostkamp U16A – Avanti Brugge 82-52

U16 -Avanti 82-52.

Een echte derby tegen de buren van avanti, met enkele ex-oostkampse spelers in hun rangen.
In tegenstelling tot vorige week namen we een slappe start. We hielden hetzelfde (te trage) tempo aan van onze tegenstander. Waar we oorspronkelijke vlot voorop kwamen door Andrés deed een dapper avanti dit teniet. 19-20 na het eerste kwart. Sneller spelen de druk in defense opvoeren dat was de opdracht voor het tweede kwart. Opdracht begrepen zei Yaro en hij gooide zich voluit in de wedstrijd. Robin , Torin en Lucas trokken hierdoor de scoremachine in gang. Avanti kwam amper tot scoren en Mauro dropte er op de buzzer nog een bom bovenop. Door de ferme 24-4 in het tweede kwart kwamen 43-24 aan de rust voorop.
In het derde kwart hielden beide teams elkaar weer in evenwicht 19-18 we kregen wel enkele onvoorspelbare drives van Emile Stael te zien. Het 4e kwart kwamen Aref en Len zich met de score bemoeien en een moegestreden Avanti boog het hoofd (82-52). Noah was de pechvogel van de match want hij viel na 2 minuten spelen met een kneuzing uit. De geblesseerden Toon en Emiel D. tekenden present en hopen we binnenkort te recupereren.

Geplaatst in U16 Miniemen, U16 Miniemen Landelijk en getagd met .